Miiego aXtive M3 højtaler

400.00 DKK

  • Price Category: 400 DKK
  • MRSP: 999.00 DKK

MUSIK UDENFOR? MUSIK OVERALT!
AXTIVE M3 by MIIEGO er en trådløs, genopladelig og 100% vandtæt Bluetooth-højttaler.

Med en vægt på 980 gram og en 360º rundstrålende karakteristik leverer AXTIVE M3 en stærk lydoplevelse i alle retninger i et kompakt og ultramobilt format.

Den trådløse rækkevidde er på mere end 15 meter, mens den indbyggede forstærker leverer en effekt på intet mindre end 30 watt.


IPX7-CERTIFICERET – VANDTÆT DESIGN
AXTIVE M3 by MIIEGO er IPX7-certificeret, hvilket vil sige at den er 100% vandtæt helt ned til en meters dybde. Med andre ord: Tag den med dig til stranden, til badebassinet i haven eller med ud i regnen helt uden bekymringer.

Dette betyder dog ikke, at vi er gået på kompromis med din lydoplevelse – tværtimod er det lykkedes vores ingeniører at få maksimal akustisk ydelse ud af denne kompakte højttaler.

Transportabel lyd til din aktive livsstil – under alle forhold.


DEN KARAKTERISTISKE MIIEGO-SOUND
Kombinationen af 2 aktive 45 mm højttalerenheder, 1 aktiv 66 mm-enhed og 2 passive 76 mm-enheder samt en effektforstærker, der yder 30 watt, resulterer i en højtydende højttaler, der giver dig hvad vi kalder “Maximum Sound Performance” under alle vejrforhold. Den rundstrålende lydgengivelse sikrer i øvrigt, at højttaleren er nem at placere – ingen bliver snydt for den karakteristiske MIIEGO-sound.

AXTIVE M3 har 3 forskellige EQ-indstillinger: “Bass”, “3D Audio” og “Standard”. Så hvis du er vild med masser af bas, kan du få endnu mere af den med et enkelt tryk på EQ-knappen.

Og skulle du få blod på tanden og have lyst til at udvide lydbilledet yderligere, kan du tilslutte endnu en AXTIVE M3 med True Wireless Stereo-teknologien (TWS) og spille din yndlingsmusik i stereo.


8 TIMERS BATTERITID
En enkelt opladning giver dig 8 timers uafbrudt musik.* Det svarer til at høre Michael Jacksons album ‘Thriller’ mere end 11 gange i træk….!

Din telefon er formentlig mere tilbøjelig til at løbe tør for strøm før AXTIVE M3 by MIIEGO giver op, og netop derfor har vi inkluderet et AUX-kabel, så du kan tilslutte AXTIVE M3 til et væld af lydkilder.

USB TYPE-C ladekabel er også inkluderet.

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høj lydstyrke over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

READY. SET. MIIEGO.


Produktspecifikationer:
Bluetooth Version: 5.0
Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
Produktvægt: 980 gram
IPX certificering: IPX7
Ladekabel: USB-C
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapacitet: 2200 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons: 70Hz – 20KHz
Batteritid: op til 8 timer
AUX-kabeltilslutning: Ja


Gaven indeholder:
1 stk. Miiego aXtive M3 højtaler
1 stk. AUX-kabel
1 stk. USB-C ladekabel

Newsletter

text_newsletter2