Termokande Eva Solo & Norr Tray

  • Priskategori: 560 DKK
  • Vejl. udsalgspris: 1.873,69 DKK

Eva solo Termokanden, stål

Stilfuld og funktionel termokande som virkelig kan holde på varmen. Termokanden i børstet rustfrit stål fra Nordic kitchen-serien har en 2-lags vakuumstålindsats, som holder kaffen eller teen varm længere end termokander uden vakuumsindsats. Det gør samtidig termokanden ekstra robust og slagfast. Det unikke håndtag med afrundede kanter giver et godt greb ved servering, og hældetuden i rustfrit stål gør den 100% drypfri. 

Nordic kitchen-serien byder på tre kander i børstet rustfrit stål - stempelkande, elkedel og termo-kande, så du kan lave friskbrygget kaffe og servere te på en stilfuld måde hver gang. Med inspirationen hentet fra nordiske designtraditioner, er formsproget minimalistisk og stilrent, og passer perfekt ind i det nordiske køkken. Designet er skabt til at de sagtens kan tåle af stå fremme i køkkenet såvel som på bordet. 


Skagerak Norr Tray, eg

Norr Tray er skabt i naturlige materialer med en synlig og sanselig struktur. Den enkle, rektangulære form og de funktionelle lædergreb gør bakken nemt at bære – velegnet til små serveringer på sengen, altanen eller sofaen. Med tiden vil både læder og egetræ patinere smukt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur