Costumer gifts

Begrebet kundegaver spænder bredt, da det kan inkludere alt fra påske- og sommergaver til julegaver, og så er det heller ikke ualmindeligt for virksomheder at give kundegaver i forbindelse med virksomhedsbesøg, opstart eller afslutning af større projekter. Fælles for de fleste kundegaver er dog, at virksomheden herigennem glæder samarbejdspartnere, forretningsforbindelser eller andre, som har gjort en forskel for virksomheden og derfor fortjener en venlig gestus og anerkendelse. 

Denne form for tak viser overfor modtageren, at de er værdsatte, og samtidig er det en måde for virksomheden at fastholde kunden og det gode samarbejde på. Derudover bidrager kundegaver til en positiv og professionel opfattelse af din virksomhed og virksomhedens værdier. 

Kundegaver fra valgfrigave.dk  

Her hos valgfrigave.dk og IDÈ House of Brands har vi de helt rigtige kundegaver og firmagaver, så du uanset branche, årstid og lejlighed kan finde den gave, som viser din virksomheds glæde ved det enkelte samarbejde. Der findes ingen kriterier for, hvad du skal give, eller hvornår du kan give kundegaver, men den mest almindelige type er julegaver til kunder. Her kan du i vores spændende udvalg af kundegaver vælge mellem en lang række kendte brands og finde alt fra den klassiske vin- og gavekurv, hvis du ønsker at give en diskret kundegave, eller du kan skille dig ud med en af vores bæredygtige gaver. 

Leder du efter de helt rigtige reklamegaver eller kundegaver, men mangler inspiration, hjælper vi dig gerne i mål. Du kan for eksempel tage et kig på vores favoritter og se de største tendenser inden for julegaver til kunder eller i samme omgang finde firmajulegaver til medarbejderne i din virksomhed. Og er det snart tid til at fejre et jubilæum eller to, har du også mulighed for at finde de jubilæumsgaver, som markerer en skelsættende begivenhed for den enkelte medarbejder såvel som for din virksomhed.

Firmagaver med logo 

Udover de klassiske kundegaver tilbyder vi også kundegaver med logo, så din virksomheds samarbejdspartnere får en gave, som tiltrækker ekstra opmærksomhed, for kundegaver med logo fungerer i høj grad som reklamegaver. Faktisk kan et trykt eller broderet logo på julegaver til kunder være et relevant aspekt i markedsføringen, da chancen, for at både nuværende og potentielle vil huske dig, er større. Derfor kan du med fordel give kundegaver med logo, hvad end det er som et klistermærke på gavekurven, vinens etiket eller et indgraveret logo på et stykke dansk design. 

Er din virksomheds visuelle kendetegn også noget, du ønsker at inkludere på kundegaver eller artikler til dine medarbejdere, tilbyder vi reklamegaver og firmagaver med logo. Og hvad end du ønsker et diskret eller mere iøjnefaldende logo, står vores dygtige designere klar til at opfylde dine drømme, så dine medarbejdere får de perfekte firmajulegaver og firmagaver med logo. Hos valgfrigave.dk og IDÈ House of Brands er ingen opgave for stor eller for lille, og uanset om du går klassisk eller kreativt til værks med dine kundegaver, står vi klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have på +45 75 75 25 75 eller ide@idegroup.dk.
Kontakt os, eller send os en mail så kontakter vi dig


Henrik Rosenlund

Adm. direktør

Hele landet

+45 51 35 90 05
Henrikr@idegroup.dk

Martin Schjøth

Sales Manager

Hele landet

+45 51 71 37 07
Martins@idegroup.dk

Susanne Petersen


Key Account Manager

Sjælland

+45 51 35 90 86
Susannep@idegroup.dk

Charlotte Kildsgaard


Key Account Manager

Midt og Nordjylland

+45 51 35 90 25
Charlottek@idegroup.dk

 
Newsletter

text_newsletter2