Gavekort til 400kr. gaveshop

400.00 DKK

OBS! Denne gave kan ikke kombineres med andre gaver ved bestilling af en valgshop. Markér denne og skriv antal ved bestilling.


Ønsker I en mindre valgshop fra ca. 1-20 medarbejdere? Så er dette gavekort, den helt rigtige løsning for jer.

Jeres medarbejdere får et YourGifts gavekort med en unik kode, eller I kan få tilsendt koderne i en e-mail, som I så kan videresende til medarbejderne. På www.yourgifts.dk er der frit valg blandt en lang række gaver fra kendte brands som fx BITZ, Södahl, Zone, Villa Collection, HOLM, Blomsterberg, Medusa, Rosti, Morsø, Lyngby Glas, Severin m.fl.

Der findes flere prisklasser, men jeres YourGifts gavekort giver kun adgang til den priskategori, som I har ønsket, i dette tilfælde 400kr. Udvalget er stort og varieret, og det opdateres løbende.


Se en demo af gaveshoppen ved at logge ind på dette link: www.yourgifts.dk og skriv demokoden: DEMO400

Pris på gavekort er ex. moms og fragt. Gaverne leveres individuelt til modtagerne, via pakkeshop, derfor tillægges et fragtgebyr på kr. 29,95 pr. gavekort.

OBS! Gavekortet kan kun indløses/leveres i Danmark.


FORDELE

• Kan købes af mindre virksomheder hvor vi ikke kan tilbyde en valgshop på Valgfrigave.dk.

• Varerne er på lager og kan afsendes indenfor kort tid.


TRIN FOR TRIN

• Vælg hvad gavekortet skal koste og bestil det ønskede antal.

• Vi sender gavekortene til jer fysisk, eller som koder i en e-mail, så I kan dele dem ud eller maile dem til modtagerne.

• Modtageren logger ind på www.yourgifts.dk med sin kode og vælger sin gave. Koden giver kun adgang til den priskategori I har valgt.

• Gaven sendes til den pakkeshop som modtageren har valgt i Danmark.Udvalget af gaver er en god blanding af disse mærker:Newsletter

text_newsletter2