SACKit WOOFit hovedtelefoner inkl. cover

400.00 DKK

  • MRSP: 788.00 DKK

WOOFit Headphone er lækre Active Noise Cancellation Bluetooth høretelefoner i dansk design med op til 12 timers batteritid.

Forkæl dine ører med imponerende lyd og fantastisk pasform. ANC funktionen lader dig nyde musikken og minimerer støjen omkring dig.


Trådløs frihed
Slip for den irriterende ledning, som sætter sig fast overalt, når du er på farten! Det indbyggede batteri giver dig trådløse høretelefoner med op til 12 timers musik på en enkelt opladning – lad musikken flyde og nyd friheden til at danse til din yndlingsnummer eller til en løbetur. Hvis du alligevel skulle løbe tør for strøm, kan du altid koble WOOFit Headphone til via kabel og få ubegrænset lyttetid – smart!


Active Noise Cancellation
WOOFit Headphone har Active Noise Cancellation, så du kan nyde din favoritmusik på farten, mens du minimerer støjen omkring dig.

Skab det øjeblik, hvor du giver dig 100% hen til musikken og ikke bliver forstyrret af alt det, som foregår omkring dig. ANC funktionen bliver din bedste ven, når du vil slippe for støjen i flyet eller larmen i træningscenteret.


Komfortabel pasform
WOOFit er en on-ear høretelefon, som ikke dækker hele øret. Derfor kan du have dem på i timevis, uden at du får det for varmt, og høretelefonen er derfor specielt god til træning.

En justerbar bøjle, fleksible ørekopper og lækre bløde ørepuder sikrer dig super komfort og fleksibel pasform, som kan tilpasses lige netop dig – lækkert!


On-headphone controls
Skru op for din yndlingssang, skift til næste nummer, besvar opkald – alt sammen direkte på din WOOFit Headphone. Med betjeningspanelet på høretelefonen er det ikke nødvendigt at hive telefonen op ad lommen – det’ nemt!


Dansk design
WOOFit er resultatet af gennemarbejdet dansk design. Både stilmæssigt og funktionelt får du et produkt, som holder i årevis.

Når du får WOOFit Headphone i hænderne mærker du med det samme, at materialer og design er nøje udvalgt til at give dine ører komfort og luksus! WOOFit Headphone er med sine 168 g super let og lige til at snuppe med på farten.

Transportér dine WOOFit Headphones nemt og sikkert med et WOOFit Headphones hard-cover etui. WOOFit Headphones Cover giver dig mulighed for at beskytte dine headphones fra skrammer og stød, når du smider dem i træningstasken eller tager dem med på ferie.

Coveret er specialfremstillet, så det passer perfekt til WOOFit Headphones samt tilbehøret til høretelefonerne. Du får lækre runde former og klassisk sort design.


Produkt specifikation:
Bluetooth 4.0
Rækkevidde: 10m
Batteri: 290 mAh
Batteritid: op til 12 timer
Driver Unit: Ø40mm
Mål, høretelefoner: 16,5 x 18,5 x 7,0 cm
Mål, cover: 22 x 5,5 cm
Vægt, høretelefoner: 168g
2 opbevaringsrum til kabler

Gaven indeholder:
1 par WOOFit Headphones
Quick start guide
USB ladekabel
5 mm audio kabel (AUX)
Etui til WOOFit headphones

Newsletter

text_newsletter2