SACKit Charge 100 CARE trådløs oplader

225.00 DKK

  • MRSP: 449.00 DKK

Hurtig trådløs opladning
Få opladet din telefon trådløst lynhurtigt med CHARGEit Dock, så du altid har strøm - dette gælder alle enheder som understøtter trådløs opladning (undtagen smart watches). CHARGEit Dock Care er Qi-certificeret og har 10W fast charge. Qi er en universel trådløs opladningsstandard, som sikrer dig en sikker og stabil trådløs opladning. Læs mere her.


Perfekt på arbejdsbordet eller natbordet
Gør CHARGEit Dock Care til en effektiv del af din arbejdsstation og lad det lækre design blive en del af indretningen. Du kan også gøre den til fast inventar på natbordet – så både du og din telefon er ladet helt op efter en god nats søvn. Det lækre design gør ladning til en udsmykkende del af indretningen i hjemmet eller arbejdspladsen. LED indikationslys aktiveres, når trådløs opladning starter, så du ikke er i tvivl om, at der er nyt liv på vej til din telefon. LED lysene slukkes automatisk efter 30 sekunder, så du kan have CHARGEit Dock stående på natbordet uden at blive generet af lyset.

Dansk design
CHARGEit Dock Care er lavet i et stærkt design og eksklusive materialer. Materialerne er omhyggeligt udvalgt, så du får den bedste kvalitet. Du får en stilfuld diamantskåret aluminiumramme og en front, beklædt med stof fra den danske producent Kvadrat. X’et afspejler SACKits design-DNA og her placerer du din telefon for at få power. X’et fungerer også som et skridsikkert underlag til din telefon.


Dare Yourself to Care
CHARGEit Dock Care er betrukket med Revive stof fra danske KVADRAT, som er fremstillet i 100% genbrugsplastflasker. Stoffet fremstilles i samme område som produktet, hvilket betyder, at unødvendig transport minimeres. Den trådløse oplader er pakket i plastfri emballage. I stedet er der brugt FSC®-certificeret papir og pap.


Plastic Change
25 Euro cent doneres til miljøorganisationen Plastic Change, hver gang en CHARGEit Dock Care sælges. Plastic Change er en dansk miljøorganisation med et ambitiøst internationalt sigte. Plastic Change arbejder hårdt med at knække den stigende kurve over plastikspild. Miljøorganisationen arbejder for at reducere plastikproduktion ved blandt andet at eliminere unødvendig engangsplastik, og arbejder både på politisk niveau, sammen med befolkningen, i samarbejde med innovationspartnere, på internationalt niveau, sammen med forskere og med at uddanne fremtidige generationer om problemet.

SACKit bruger plastik i produkter såvel som visse typer emballage, men arbejder bevidst med deres forbrug og forsøger at minimere netop dette.


Produktspecifikation:
Qi Certificeret
Wireless Fast Charger
1 Coil med 10W (trådløs opladeposition)
LED indikatorer som automatisk slukker efter 30 sekunder
Input: DC5V/2A, 9V/1.67A
Output 1 Wireless Charging: 10W/7.5W/5W
Output 2 USB A: 5V/2.1A
Produktmål: 105 x 105 x 17.5mm
Produktvægt: 100g


Gaven indeholder
1 stk. SACKit Charge 100 CARE trådløs oplader

Newsletter

text_newsletter2