Pillivuyt & Södahl borddækning

640.00 DKK

  • MRSP: 1,299.00 DKK

God mad tilberedes bedst i smukke omgivelser og imponerer ved en flot servering.

Dæk bordet smukt med Södahl In Colour dug 140 x 270 cm, grey, og server en lækker middag i elegante Pillivuyt Toulouse porcelænsfade og -skåle med håndtag. 1 skål 1,2 liter, 1 fad dia. 27 cm og 2 fade dia. 12 cm.

Colour blocking-begrebet er aktuelt og trendy. At sætte forskellige farver sammen i et lækkert personligt miks er cool og sofistikeret. Med Södahl In Colourdugen har vi hjulpet dig lidt på vej med et delikat farvemiks, som du selv kan arbejde videre med.

Porcelænet fremstilles af feldspatporcelæn med et højt indhold af feldspat og kvarts. Den unikke porcelænsmasse sammen med en ekstremt hård glasur gør porcelænet ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag. Det er velegnet til både ovn og mikroovn og tåler store temperaturforskelle fra -30 °C til +350 °C.

Pillivuyt er porcelæn af en særlig støbning. I 1818 købte Jean Louis Richard Pillivuyt en gammel murstensfabrik i hjertet af Frankrig, hvor han ville fremstille porcelæn af en ganske særlig kvalitet til det franske køkken og det bedre borgerskab.

Allerede i 1823 vandt Pillivuyt sin første designpris, og i 1854 opførte sønnen Charles Pillivuyt en ny fabrik i Mehun-sur-Yèvre, hvor Pillivuyt stadig ligger, og hvor mange detaljer stadig fremstilles i hånden.

Helt fra starten var det Pillivuyts filosofi at skabe smukt og holdbart porcelæn, der lever op til de højeste standarder for funktion, holdbarhed og design og er skabt til at give videre i generation efter generation.


Produkt specifikationer
Farve, Pillivuyt: Hvid.
Materiale, Pillivuyt: Feldspatporcelæn med et højt indhold af feldspat og kvarts.
Størrelser, Pillivuyt: 1 skål 1,2 liter, 1 fad dia. 27 cm og 2 fade dia. 12 cm.

Farve, Södahl: Grå.
Materiale, Södahl: 100 % Bomuld. Vaskes ved 40° C.
Størrelse, Södahl: 140 x 270 cm


Gaven indeholder
1 stk. Pillivuyt Skål, 1,2 L
1 stk. Pillivuyt Fad, Ø 27 cm
2 stk. Pillivuyt Fad, Ø 12 cm
1 stk. Södahl In Colour Dug, 140 x 270 cm, grå

Newsletter

text_newsletter2