Kreafunk wiCHARGE II trådløs oplader

150.00 DKK

  • MRSP: 298.75 DKK

Denne stilfulde oplader er skabt til at gøre opladningen af din enhed så nem som overhovedet mulig. Med mere power er wiCHARGE II en ægte fast charger.

Alt, du skal gøre, er at tilslutte wiCHARGE II til en stikkontakt og placere din Qi-kompatible enhed ovenpå.

Kompatibel med Qi-understøttende enheder.

Soft touch overflade med PU læderdetaljer.

USB til USB-C opladerkabel medfølger.

Via CARE-sortimentet støtter Kreafunk velgørende formål, der arbejder for at gøre verden til et bedre sted. Det gør de med to kroner per solgte CARE produkt i 2021. At støtte et velgørende formål går godt i spænd med CARE produkterne og et langsigtet mål om at nedbringe mængden af plastik i alt, hvad vi laver. 

Siden lanceringen af Kreafunk CARE i januar 2020 er der solgt næsten 41.000 produkter fra CARE-kollektionen. Det betyder, at 90.778DKK går direkte til velgørende formål.
For 2020 har Kreafunk valgt at donere til The Ocean Cleanup, som har en mission om at udvikle avancerede teknologier til at befri verdenshavene for plast.

Derudover har Kreafunk indgået samarbejde med den danske tekstilvirksomhed Gabriel. De har leveret tekstilfronten af genbrugspolyester til både aTUNE, aGO, aJAZZ og aCAPPELLA.
Polyesteren er for resten lavet af 98% plastikflasker.

For at gøre det hele endnu bedre: Hvert CARE produkt leveres i en trækasse, som er FSC (Forest Stewardship Council) certificieret (FSC N003167).
Certificeringen garanterer bl.a., at træet er ansvarligt håndteret og fældet med omtanke for miljøet. 


Produktspecifikationer:

Udgangseffekt: 15W (max.)
Opladningseffektivitet: ≥72%
Opladningsafstand: ≥8 mm
Størrelse: Ø: 10 cm x H: 1 cm


Gaven indeholder:
1 stk. Kreafunk wiCHARGE II trådløs oplader

Newsletter

text_newsletter2