Kreafunk aJAZZ Qi CARE bluetooth højtaler, 2 stk

560.00 DKK

  • MRSP: 1,298.00 DKK

aJAZZ er Kreafunks nyeste designikon. Bluetooth højtaleren imponerer med både sin unikke form og kraftfulde lyd.

Men lad dig ikke narre af navnet - uanset om du er til avantgarde, house, rock eller pop, så spiller aJAZZ alle genrer med dybde og klarhed.

Denne højtaler vil jazze ethvert rum op med dine yndlingssange. Og med evnen til at forbinde to aJAZZ-højtalere for at få musik i stereo, følger festen med, uanset hvor du er.

Højtaleren har 15 timers afspilningstid ved 50%.

Forbind to aJAZZ-højtalere for True Wireless Stereo (TWS).

Indbygget mikrofon til håndfri opkald.

Støv- og vandafvisende (IP55).

USB til USB-C opladerkabel medfølger.

Enkel betjening via multifunktionel knap.


Via CARE-sortimentet støtter Kreafunk velgørende formål, der arbejder for at gøre verden til et bedre sted. Det gør de med to kroner per solgte CARE produkt i 2021. At støtte et velgørende formål går godt i spænd med CARE produkterne og et langsigtet mål om at nedbringe mængden af plastik i alt, hvad vi laver. 

Siden lanceringen af Kreafunk CARE i januar 2020 er der solgt næsten 41.000 produkter fra CARE-kollektionen. Det betyder, at 90.778DKK går direkte til velgørende formål.
For 2020 har Kreafunk valgt at donere til The Ocean Cleanup, som har en mission om at udvikle avancerede teknologier til at befri verdenshavene for plast.

Derudover har Kreafunk indgået samarbejde med den danske tekstilvirksomhed Gabriel. De har leveret tekstilfronten af genbrugspolyester til både aTUNE, aGO, aJAZZ og aCAPPELLA.
Polyesteren er for resten lavet af 98% plastikflasker.

For at gøre det hele endnu bedre: Hvert CARE produkt leveres i en trækasse, som er FSC (Forest Stewardship Council) certificieret (FSC N003167).
Certificeringen garanterer bl.a., at træet er ansvarligt håndteret og fældet med omtanke for miljøet.


Produktspecifikationer:
Størrelse: Ø: 10 cm x H: 11,2 cm


Gaven indeholder:
2 stk. Kreafunk aJAZZ Qi CARE bluetooth højtaler

Newsletter

text_newsletter2