Kreafunk aGO CARE bluetooth højtaler

100.00 DKK

  • MRSP: 350.00 DKK

Denne helt nye transportable Bluetooth højtaler passer perfekt i lommen. Men lad dig ikke narre af størrelsen på aGO, for lyden er helt formidabel. Højtaleren er den mindste i vores sortiment, og dens bløde former og enkle design er et stilsikkert valg, der både kan pynte i hjemmet eller tages med, når du skal på farten.

Med aGO lige ved hånden, kan du afspille din yndlingsmusik, hvor som helst - når som helst.

25 timers spilletid ved 50% volumen.

Indbygget mikrofon til håndfri talefunktion.

Støv- og vandafvisende (IP55).

Opladerkabel med USB til micro USB medfølger.

Simpel betjening via multifunktionsknap.

Via CARE-sortimentet støtter Kreafunk velgørende formål, der arbejder for at gøre verden til et bedre sted. Det gør de med to kroner per solgte CARE produkt i 2021. At støtte et velgørende formål går godt i spænd med CARE produkterne og et langsigtet mål om at nedbringe mængden af plastik i alt, hvad vi laver. 

Siden lanceringen af Kreafunk CARE i januar 2020 er der solgt næsten 41.000 produkter fra CARE-kollektionen. Det betyder, at 90.778DKK går direkte til velgørende formål.

For 2020 har Kreafunk valgt at donere til The Ocean Cleanup, som har en mission om at udvikle avancerede teknologier til at befri verdenshavene for plast.

Derudover har Kreafunk indgået samarbejde med den danske tekstilvirksomhed Gabriel. De har leveret tekstilfronten af genbrugspolyester til både aTUNE, aGO, aJAZZ og aCAPPELLA.

Polyesteren er for resten lavet af 98% plastikflasker.

For at gøre det hele endnu bedre: Hvert CARE produkt leveres i en trækasse, som er FSC (Forest Stewardship Council) certificieret (FSC N003167).

Certificeringen garanterer bl.a., at træet er ansvarligt håndteret og fældet med omtanke for miljøet. 


Produktspecifikationer:
Bluetooth 5.0
5W digitalforstærker
Størrelse: Ø: 8 cm x H: 3,9 cm
Vægt: 180g


Gaven indeholder:
1 stk. Kreafunk aGO CARE bluetooth højtaler

Newsletter

text_newsletter2