Bitz Lille Salatsæt, creme / mørkeblå

250.00 DKK

  • MRSP: 399.00 DKK

Dette salatskålsæt indeholder en salatskål i stentøj med en glansfuld glasur på indersiden kombineret med en mat reaktiv glasur på ydersiden. Skålen er perfekt til salater, og andre anretninger.

Den smukke kombination af den matte yderside og den strålende, blanke inderside vil blive ved med at fortrylle dig. Den matte, reaktive glasur gør skålene og alle de øvrige produkter i Christian Bitz’ stentøjsserie unikke, og let genkendelig. Mærker, ridser og mønstre optræder forskelligt i glasuren, og ingen produkter bliver ens i fremstillingsprocessen.

Det samme gælder den imponerende blanke, farvede glasur på indersiden. Det er det, der giver serien et levende og helt særligt udtryk, når de forskellige BITZ-variationer sættes sammen til et smukt fælles univers.

Med salatskålen følger naturligvis også et elegant salatbestik i egetræ, der med sit flotte enkle nordiske design passer perfekt til det rustikke, farverige stentøj.

Salatbestikket vaskes op i hånden. Træet er ikke egnet til iblødsætning eller opvaskemaskine og skal vaskes før brug. Der anbefales, at der løbende bruges madolie til vedligeholdelse.

Vælg mellem en creme eller mørkeblå farvet salatskål.


Produkt specifikation
Farve, skål: Mat creme yderside, og blank cremeglaseret inderside / mat sort yderside, og blank blåglaseret inderside.
Størrelse, skål: Ø: 24 cm x H: 6,5 cm.
Salatske og salatgaffel er 24 cm lange med hoveder på 5,7 cm i diameter. Skafterne er 1,9 cm brede.


Gaven indeholder
1 stk. Bitz salatskål 24 cm
1 sæt Bitz Salatbestik 24 cm i egetræ

Newsletter

text_newsletter2