SACKit Charge 400 CARE dobbelt trådløs oplader

400.00 DKK

  • MRSP: 749.00 DKK

Oplad to enheder samtidig
CHARGEit Dual Dock har premium Qi certificeret trådløst fast charge og to opladerpositioner, således to enheder kan oplades på samme tid. CHARGEit Dual Dock giver sikker og hurtig trådløs opladning, så du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for strøm. Slut med at skændes om opladeren – brug CHARGEit Dual Dock som fast inventar i stuen, køkkenet eller på kontoret, så du altid kan sætte gang i opladning på et splitsekund selvom en anden enhed også oplades.


Designet til hjemmet og kontoret
CHARGEit Dual Dock Care kommer med en 1,5 meter lang ledning beklædt med stof i en farve som matcher opladerens front, så det stilfulde look fuldendes og opladeren kan være en fast del af rummets inventar og endda fungere som en del af indretningen – placer den trådløse oplader på kontoret eller brug den i hjemmet. Slut med ledninger der roder og grimme opladere der flyder.


Hurtig trådløs opladning
Få opladet din telefon trådløst lynhurtigt med CHARGEit Dual Dock, så du altid har strøm - dette gælder alle enheder som understøtter trådløs opladning (undtagen smart watches). CHARGEit Dual Dock er Qi-certificeret og har 2 x 10W fast charge. Qi er en universel trådløs opladningsstandard, som sikrer dig en sikker og stabil trådløs opladning. Læs mere om kompatibilitet her.


Dansk design
CHARGEit Dual Dock Care er lavet i et stærkt design og eksklusive materialer. Materialerne er omhyggeligt udvalgt, så du får den bedste kvalitet. Du får en stilfuld diamantskåret aluminiumramme og en front, beklædt med stof fra den danske producent Kvadrat. X’et afspejler SACKits design-DNA og her placerer du din telefon for at få power. X’et fungerer også som et skridsikkert underlag til din telefon.


USB-adapter
SACKit USB-adapteren på hele 30 watt er en lille, kraftfuld oplader i høj kvalitet som følger med din CHARGEit Dual Dock Care. Lad jer ikke narre af den lille størrelse - denne kraftfulde oplader sørger for at du får den mest effektive opladning af dine enheder som oplades på din trådløse oplader.


Dare Yourself to Care

CHARGEit Dual Dock Care er betrukket med Revive stof fra danske KVADRAT, som er fremstillet i 100% genbrugsplastflasker. Stoffet fremstilles i samme område som produktet, hvilket betyder, at unødvendig transport minimeres. Den trådløse oplader er pakket i plastfri emballage. I stedet er der brugt FSC®-certificeret papir og pap.


Plastic Change
25 Euro cent doneres til miljøorganisationen Plastic Change, hver gang en CHARGEit Dual Dock Care sælges. Plastic Change er en dansk miljøorganisation med et ambitiøst internationalt sigte. Plastic Change arbejder hårdt med at knække den stigende kurve over plastikspild. Miljøorganisationen arbejder for at reducere plastikproduktion ved blandt andet at eliminere unødvendig engangsplastik, og arbejder både på politisk niveau, sammen med befolkningen, i samarbejde med innovationspartnere, på internationalt niveau, sammen med forskere og med at uddanne fremtidige generationer om problemet.

SACKit bruger plastik i produkter såvel som visse typer emballage, men arbejder bevidst med deres forbrug og forsøger at minimere netop dette.


Produktspecifikation:
Qi Certificeret
Wireless Fast Charger
2 Coils med 10W (trådløse opladepositioner)
LED indikatorer som automatisk slukker efter 30 sekunder
Input: DC5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
Output 1 Wireless Charging: 2x10W/7.5W/5W
Output 2 USB A: 5V/2.1A
Produktmål: 200 x 90 x 13 mm
Produktvægt: 220g

Gaven indeholder:
1 stk. SACKit Charge 400 CARE dobbelt trådløs oplader
1 stk. USB-adapter, 30 watt

Newsletter

text_newsletter2