SACKit Charge 200 dock CARE trådløs oplader

320.00 DKK

  • Price Category: 200 - 399 DKK
  • MRSP: 649.00 DKK

Lad op uden at lukke ned
Skal du lade din telefon op, eller skal du bruge den? Gør begge dele samtidig! Skriv beskeder, se film eller foretag videoopkald mens din telefon oplades. Den vinklede opladningsflade og frontens silikone X holder din enhed i en sikker og praktisk vinkel til at se skærmen imens du oplader, hvad enten det er vandret eller lodret.

To 10W coils (trådløse oplader spots) sikrer en stærk forbindelse til enheden og hurtig opladning uanset placering.

Samtidig sikrer X’et på fronten og den silikonebelagte fod, at din enhed holder placeringen.


Hurtig trådløs opladning
Få opladet din telefon lynhurtigt trådløst med CHARGEit Stand Dock, så du altid har strøm - dette gælder alle enheder som understøtter trådløs opladning (undtagen smart watches). CHARGEit Stand Dock er Qi-certificeret og har 10W fast charge. Qi er en universel trådløs opladningsstandard, som sikrer dig en sikker og stabil trådløs opladning. Læs mere om kompatibilitet her.


Dansk design
CHARGEit Stand Dock Care er fremstillet af kvalitetsmaterialer som Revive stof fra danske Kvadrat og diamantskåret aluminium. De lækre materialer og det stilrene danske design sikrer CHARGEit Stand Dock Care lang levetid.


Dare Yourself to Care
CHARGEit Stand Dock Care er betrukket med Revive stof fra danske KVADRAT, som er fremstillet i 100% genbrugsplastflasker. Stoffet fremstilles i samme område som produktet, hvilket betyder, at unødvendig transport minimeres. Den trådløse oplader er pakket i plastfri emballage. I stedet er der brugt FSC®-certificeret papir og pap.


Plastic Change
25 Euro cent doneres til miljøorganisationen Plastic Change, hver gang en CHARGEit Stand Dock Care sælges. Plastic Change er en dansk miljøorganisation med et ambitiøst internationalt sigte. Plastic Change arbejder hårdt med at knække den stigende kurve over plastikspild.Miljøorganisationen arbejder for at reducere plastikproduktion ved blandt andet at eliminere unødvendig engangsplastik, og arbejder både på politisk niveau, sammen med befolkningen, i samarbejde med innovationspartnere, på internationalt niveau, sammen med forskere og med at uddanne fremtidige generationer om problemet.

SACKit bruger plastik i produkter såvel som visse typer emballage, men arbejder bevidst med deres forbrug og forsøger at minimere netop dette.


Produktspecifikation:

Qi Certificeret
Wireless Fast Charger
2 Coils med 10W (trådløse opladepositioner)
LED indikatorer som automatisk slukker efter 30 sekunder
Input: DC5V/2A, 9V/1.67A
Output 1 Wireless Charging: 3x10W/7.5W/5W
Output 2 USB A: 5V/2.1A
Produktmål: 135 x 75 x 67 mm
Produktvægt: 220g


Gaven indeholder:

1 stk. SACKit Charge 200 dock CARE trådløs oplader

Newsletter

text_newsletter2