Royal Copenhagen skålesæt, Prinsesse vase og marcipanhjerter

720.00 DKK

  • MRSP: 1,220.00 DKK

Musselmalet Riflet
Musselmalet Riflet fungerer i smuk harmoni med alle Royal Copenhagens øvrige stel, og denne yndige skål er en god mulighed for at introducere det oprindelige mønster til din samling.

Skålens nette størrelse byder på et utal af anvendelsesmuligheder: Fyld den med salt, med sukker eller med lækre snacks – eller giv den i gave til en, du holder af. 


Blå Mega Riflet
Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes design bryder alle traditioner samtidig med, at det håndmalede håndværk er bevaret.

Forstørrelsen af det klassiske mønster skaber et ekstraordinært og enestående udtryk, hvor det oprindelige mønster stadig er genkendeligt. Musselmalet Riflet er genfødt. Med denne genfødsel har mønstret fra 1775 gennemgået en udvikling, og en moderne klassiker er født. Denne lille sukkerskål med det enkle Blå Mega Riflede mønster er et elegant supplement til kaffe- eller tebordet.


Hvid Riflet
Hvid Riflet fortæller historien om kongeligt porcelæn og håndværk i en minimalistisk og nutidig stil. Resultatet? En moderne klassiker. Stellets rene hvidhed og enkle design gør det perfekt til at mikse og matche med andre riflede stel. Hvid Riflet er ideelt som hverdagens spisestel i moderne hjem, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten.

Det er ren elegant enkelhed. Det grundlæggende design er identisk med Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Riflet Signatur, og lader sig fint blande med andre stel – men på egen hånd er det også elegant og iøjnefaldende.


Prinsesse vase
Fra spisestel til interiør. I mere end 120 år har Prinsesse tilhørt spisebordet – og med stellets adskillige dele, kan der dækkes op til ethvert slags arrangement. Nu flytter Prinsesse ind i hjemmet som en fast bestanddel af boligindretningen.

Den nye Prinsesse-vase er designet med inspiration fra Middelhavets klassiske olie- og vinflasker. Den kan rumme en enkelt, udvalgt blomst og stråler i al sin yndefulde enkelhed. 

Forkæl dig selv med en æske marcipanhjerter!


Produktspecifikationer:

Rumindhold, skåle: 15 cl
Størrelse, vase: 15 cm.
Materiale: Porcelæn
Både skålene og vasen tåler opvaskemaskine og kan komme i mikroovnen.


Gaven indeholder:
1 stk. Royal Copenhagen Musselmalet Riflet skål
1 stk. Royal Copenhagen Blå Mega Riflet skål
1 stk. Royal Copenhagen Hvid Riflet sukkerskål
1 stk. Royal Copenhagen Prinsesse vase
1 stk. Palæ æske med marcipanhjerter i rød cocoture

Newsletter

text_newsletter2