Pillivuyt lasagnefad & køkkentekstilsæt

400.00 DKK

  • MRSP: 829.00 DKK

God mad tilberedes bedst i smukke omgivelser og imponerer ved en flot servering.

Pillivuyt Toulouse lasagnefad i hvid porcelæn, 34 x 24,5 x 7 cm, og køkkentekstilsæt med forklæde, grydelapper og to viskestykker i sort 100 % recycled bomuld.

Porcelænet fremstilles af feldspatporcelæn med et højt indhold af feldspat og kvarts. Den unikke porcelænsmasse sammen med en ekstremt hård glasur gør porcelænet ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag. Det er velegnet til både ovn og mikroovn og tåler store temperaturforskelle fra -30 °C til +350 °C.

Pillivuyt er porcelæn af en særlig støbning. I 1818 købte Jean Louis Richard Pillivuyt en gammel murstensfabrik i hjertet af Frankrig, hvor han ville fremstille porcelæn af en ganske særlig kvalitet til det franske køkken og det bedre borgerskab.

Allerede i 1823 vandt Pillivuyt sin første designpris, og i 1854 opførte sønnen Charles Pillivuyt en ny fabrik i Mehun-sur-Yèvre, hvor Pillivuyt stadig ligger, og hvor mange detaljer stadig fremstilles i hånden.

Helt fra starten var det Pillivuyts filosofi at skabe smukt og holdbart porcelæn, der lever op til de højeste standarder for funktion, holdbarhed og design og er skabt til at give videre i generation efter generation.


Produkt specifikationer
Farve, lasagnefad: Hvid.
Materiale, lasagnefad: Feldspatporcelæn med et højt indhold af feldspat og kvarts.
Farve, tekstiler: Sort.
Materiale, tekstiler: 100 % recycled bomuld.


Gaven indeholder
1 stk. Pillivuyt Lasagnefad
1 stk. Pillivuyt Forklæde
1 sæt Pillivuyt Grydelapper
2 stk. Pillivuyt Viskestykke

Newsletter

text_newsletter2