Miiego aXtive M3 højtaler

400.00 DKK

  • MRSP: 999.00 DKK

MUSIK UDENFOR? MUSIK OVERALT!
AXTIVE M3 by MIIEGO er en trådløs, genopladelig og 100% vandtæt Bluetooth-højttaler.

Med en vægt på 980 gram og en 360º rundstrålende karakteristik leverer AXTIVE M3 en stærk lydoplevelse i alle retninger i et kompakt og ultramobilt format.

Den trådløse rækkevidde er på mere end 15 meter, mens den indbyggede forstærker leverer en effekt på intet mindre end 30 watt.


IPX7-CERTIFICERET – VANDTÆT DESIGN
AXTIVE M3 by MIIEGO er IPX7-certificeret, hvilket vil sige at den er 100% vandtæt helt ned til en meters dybde. Med andre ord: Tag den med dig til stranden, til badebassinet i haven eller med ud i regnen helt uden bekymringer.

Dette betyder dog ikke, at vi er gået på kompromis med din lydoplevelse – tværtimod er det lykkedes vores ingeniører at få maksimal akustisk ydelse ud af denne kompakte højttaler.

Transportabel lyd til din aktive livsstil – under alle forhold.


DEN KARAKTERISTISKE MIIEGO-SOUND
Kombinationen af 2 aktive 45 mm højttalerenheder, 1 aktiv 66 mm-enhed og 2 passive 76 mm-enheder samt en effektforstærker, der yder 30 watt, resulterer i en højtydende højttaler, der giver dig hvad vi kalder “Maximum Sound Performance” under alle vejrforhold. Den rundstrålende lydgengivelse sikrer i øvrigt, at højttaleren er nem at placere – ingen bliver snydt for den karakteristiske MIIEGO-sound.

AXTIVE M3 har 3 forskellige EQ-indstillinger: “Bass”, “3D Audio” og “Standard”. Så hvis du er vild med masser af bas, kan du få endnu mere af den med et enkelt tryk på EQ-knappen.

Og skulle du få blod på tanden og have lyst til at udvide lydbilledet yderligere, kan du tilslutte endnu en AXTIVE M3 med True Wireless Stereo-teknologien (TWS) og spille din yndlingsmusik i stereo.


8 TIMERS BATTERITID
En enkelt opladning giver dig 8 timers uafbrudt musik.* Det svarer til at høre Michael Jacksons album ‘Thriller’ mere end 11 gange i træk….!

Din telefon er formentlig mere tilbøjelig til at løbe tør for strøm før AXTIVE M3 by MIIEGO giver op, og netop derfor har vi inkluderet et AUX-kabel, så du kan tilslutte AXTIVE M3 til et væld af lydkilder.

USB TYPE-C ladekabel er også inkluderet.

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høj lydstyrke over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

READY. SET. MIIEGO.

Køber du et Miiego produkt medfølger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT. 

Der tilbydes både HIIT workouts, Power Yoga og løbeprogrammer til begyndere og øvede udarbejdet af træningseksperter inden for hvert område.


Produktspecifikationer:
Bluetooth Version: 5.0
Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
Produktvægt: 980 gram
IPX certificering: IPX7
Ladekabel: USB-C
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapacitet: 2200 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons: 70Hz – 20KHz
Batteritid: op til 8 timer
AUX-kabeltilslutning: Ja


Gaven indeholder:
1 stk. Miiego aXtive M3 højtaler
1 stk. AUX-kabel
1 stk. USB-C ladekabel

Newsletter

text_newsletter2