Miiego MiiBUDS ACTION II og MiiCHARGE One

400.00 DKK

  • MRSP: 1,048.00 DKK

I dette sæt får du både Miiegos prisvindende in-ear headphones og en Qi certificeret trådløs oplader - så løber du aldrig tør for strøm!

Overfladen på opladeren er af silikone og derved glider din telefon eller høretelefoner ikke af hvis du skulle komme til at sparke til bordet.

Vælg mellem et sort eller hvid sæt in-ear hovedtelefoner!

Den medfølgende MiiCHARGE One oplader er hvid uanset hvilken farve hovedtelefoner der vælges.

Testvinder hos RUNNERS WORLD: Vandtæt design, fantastisk lyd og ekstrem, lang batteritid.

Er du klar til ACTION med ubegrænset bevægelsesfrihed? Mød din nye ultimative træningsmakker; MiiBUDS ACTION fra MIIEGO.

MiiBUDS ACTION er helt trådløse in-ear hovedtelefoner (TWS) bygget til ACTION med sit specialudviklede ørekrogsdesign, en vandtæthed på IPX6, lydkvalitet i absolut verdensklasse med de populære ørepropper i memory foam fra amerikanske COMPLY såvel som en ekstrem og imponerende batterikapacitet, der giver dig sammenlagt op til 90 timers spilletid!


MIIBUDS ACTION VINDER RUNNER’S WORLDS STORE TEST
Verdens største løbemagasin RUNNERS WORLD har i 2021 gennemført en stor test af trådløse høretelefoner til træning og løb.

Testvinder blev MiiBUDS ACTION fra danske MIIEGO foran en række andre store internationale brands.

MiiBUDS ACTION by MIIEGO vinder på høj kvalitet og komfort og på virkelig at give værdi for pengene.


ACTION FIT MED SPECIALUDVIKLET ØREKROG OG INDBYGGET MIKROFON
De fleksible og bløde MIIEGO ACTION-ørekroge sikrer et stabilt fit, hvor dine ørepropper forbliver komfortabelt og sikkert på plads under hele din træning. Ørekrogen går over og bag dit øre, hvilket gør MiiBUDS ACTION by MIIEGO til et godt og sikkert valg til aktiv bevægelse, løb og træning. Hver MiiBUD kan også bruges enkeltvis hvis man har behov for det.

Vægten af ​​hver MiiBUD er på kun 8 gram, og de er derfor meget lette og behagelige at bære – du glemmer hurtigt at du har dem på!

Hver MiiBUD har indbygget mikrofon til at foretage opkald samt en enkelt knap på hver for lettere betjening.


UDVIKLET TIL LØB OG UDENDØRSAKTIVITETER
MiiBUDS ACTION er sved- og vandtætte, designet og konstrueret til en aktiv livsstil i det udfordrende og til tider barske skandinaviske klima.

De kan bruges under alle trænings- og vejrforhold, f.eks. din næste løbetur i kraftig regn. Der er således ingen grund til bekymring, da de er IPX6-certificerede.


THE MIIEGO SOUND: PRISVINDENDE HIGH PERFORMANCE AUDIO
Ved at bruge optimerede audiokomponenter i høj kvalitet leverer MiiBUDS ACTION krystalklar lyd med en kraftig bas og skarp diskant. Fremragende lydkvalitet og en kompromisløs musikoplevelse uanset om det er til indendørs eller udendørs brug.

MIIEGO leverer prisvindende lydkvalitet og har vundet adskillige internationale priser for enestående funktionelt design og lyd i absolut topkvalitet til dit aktive liv.

MiiBUDS ACTION kan parres og bruges sammen eller individuelt med alle Bluetooth-enheder. Dette inkluderer smartphones og sportsure, hvilket gør MiiBUDS ACTION til din ideelle nye træningsmakker!


IMPONERENDE BATTERITID OG INDBYGGET POWERBANK OP TIL 90 TIMERS BATTERITID I ALT!

Hver MiiBUD indeholder et kraftigt batteri, der giver dig op til 6 timers musiktid pr. opladning. Ved placering i det medfølgende MIIEGO-etui oplades ørepropperne automatisk, da etuiet giver mulighed for genopladning op til 14 gange inde i æsken! Det giver dig sammenlagt op til 90 timers spilletid pr. opladning af selve etuiet.

MIIEGO-etuiet kan også bruges som en ekstern powerbank til at give ekstra strøm til din mobiltelefon eller andre enheder via den indbyggede USB-port. Opladningsetuiet har som en ekstra praktisk funktion indbygget sit opladerkabel på bagsiden, så du altid har det med dig.

* Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrkeniveauet og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høje lydstyrkeniveauer over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.


MEMORY FOAM ØREPROPPER I ABSOLUT TOPKVALITET FRA COMPLY
MiiBUDS ACTION fra MIIEGO leveres med COMPLY ørepropper lavet af superblødt memory foam i høj kvalitet. Disse unikke og meget populære ørepropper fra USA formes forsigtigt til din øregang, hvilket forhindrer dem i at falde ud og giver dermed uovertruffen komfort og en ideel brugerdefineret in-ear-pasform til dine ører.

COMPLY øreproppernes pasform hjælper også med at øge isolationen og blokere for ekstern støj, hvilket giver dig en bedre lydoplevelse med forbedret bas og muligheden for at du kan nyde din yndlingsmusik uden eksterne distraktioner.

Udover ørepropperne fra COMPLY  medfølger også yderligere 3 sæt silikone-ørepropper i hhv. størrelse S, M og L, så du kan optimere den perfekte pasform til netop dine ører.

READY. SET. MIIEGO.


Køber du et Miiego produkt medfølger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT. 

Der tilbydes både HIIT workouts, Power Yoga og løbeprogrammer til begyndere og øvede udarbejdet af træningseksperter inden for hvert område.

Produktspecifikationer, hovedtelefoner:
Type: In-Ear, TWS
Bluetooth-version: 5.0
Earbuds kan bruges enkeltvis i hvert øre: Ja.
Produktvægt: 8 / 130 gram
IPX certificering: IPX6 vandtæt
Indbygget mikrofon: Ja – i begge sider
Ladekabel: Micro-USB (indbygget i ladeetui)
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapacitet: 2×50 / 1800 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons: 20Hz – 20kHz
Batteritid: op til 6 / 90 timer
Udskiftelige ørepropper: Ja
COMPLY højkvalitets skum-ørepropper inkluderet: Ja
Ekstra silikone ørepropper inkl.: Ja, 3 størrelser: S, M, L.

Produktspecifikationer, trådløs oplader:
Størrelse: Ø: 9 cm x H: 1,3 cm
Fast charging: 5W / 7,5W / 10W

Gaven indeholder:
1 stk. Miiego MiiBUDS ACTION II in-ear hovedtelefoner
1 stk. Miiego MiiCHARGE One trådløs oplader

Newsletter

text_newsletter2