Miiego AL3+ Freedom høretelefoner

250.00 DKK

  • Price Category: 200 - 399 DKK
  • MRSP: 599.00 DKK

AL3+ Freedom-serien er de prisvindende trådløse sportshøretelefoner med en ultrasikker pasform, hvor høretelefonerne bliver siddende stabilt under fysisk aktivitet.

Løb. Hop. Flip. Uanset hvad du foretager dig, vil de lette og ultrasikre AL3+ Freedom blive siddende på plads, mens du udfordrer dig selv til at nå nye mål. Det innovative design sikrer en perfekt pasform og maksimal komfort.

Tag dem på og glem at de sidder på dit hoved. Trådløs frihed når det er bedst.

Køber du et Miiego produkt medfølger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT. 

Der tilbydes både HIIT workouts, Power Yoga og løbeprogrammer til begyndere og øvede udarbejdet af træningseksperter inden for hvert område.


FANTASTISK LYDKVALITET
AL3+ FREEDOM-serien byder på en imponerende krystalklar sound, som har vundet adskillige internationale test- og produktawards for sin fantastiske lydkvalitet.


SUVERÆN BATTERITID
På grund af produktets optimerede batteri får du mere end 11 timers garanteret spilletid med hver enkelt opladning. Det giver dig masser af effektiv, bekymringsfri løbe- og træningstid!

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høj volumen over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.


DESIGNET TIL AT HOLDE
AL3 + FREEDOM-serien er udviklet til at kunne modstå det udfordrende skandinaviske klima.

Høretelefonerne er IPX6-certificerede og dermed modstandsdygtige over for både sved og regn på grund af den NANO-forseglede beskyttelse af produktets komponenter.


NEM AT BETJENE
Lettilgængelige knapper gør det nemt at styre lydstyrken, skifte mellem sangene eller modtage et opkald, mens den indbyggede mikrofon gør det nemt at aktivere Siri eller Google Assistant.

AL3+ FREEDOM-modellerne er desuden let at folde sammen, så du nemt kan have høretelefonerne i lommen eller i det medfølgende vandtætte MIIEGO-sportsetui. 


LYT TIL OMGIVELSERNE
Den unikke pasform og det bløde on-ear-design er medvirkende til at AL3+ FREEDOM ikke isolerer udefrakommende lyde. Tværtimod giver høretelefonerne dig mulighed for fuld situationsbevidsthed, hvor du stadig kan opfange lydimpulser og signaler fra dine omgivelser.

On-ear-designet betyder desuden at AL3+ ikke vil irritere din øregang eller sågar falde ud af ørerne under træning.

READY. SET. MIIEGO.

Der er to forskellige versioner, AL3+ Freedom og AL3+ Freedom Woman. Forskellen på de to er at AL3+ Freedom Woman har en kortere nakkebøjle, der er tilpasset mindre hovedstørrelser.

AL3+ Freedom findes i sort og titanium farver og AL3+ Freedom Woman kommer i sort og rose gold.


Produktspecifikationer:
Type: On-ear
Bluetooth Version: 5.0
Trådløs rækkevide: Op til 25 meter
Produktvægt: 41 gram
IPX certificering: IPX6
Indbygget mikrofon: Ja
Ladekabel: Micro-USB
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapacitet: 250 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons: 20Hz – 20KHz
Batteritid: Op til 11 timer
Udskiftelige ørepuder: Ja
Ekstra ørepuder inkl.: Ja


Gaven indeholder:
Miiego AL3+ Freedom høretelefoner i valgfri version/farve

Newsletter

text_newsletter2