Lyngby Porcelæn 4 stk Rhombe Color krus og Herringbone dækkeserviet

400.00 DKK

  • Price Category: 400 DKK
  • MRSP: 879.00 DKK

Fire krus i rosa, sand, blå og grøn fra Lyngby Porcelæn.

Klare rene linjer, porcelæn og mønstre fra arkiverne. Med en legende tilgang til hvordan farver og elementer mikses, bringer Rhombe Color nyt liv til den eksisterende Rhombe kollektion i hvid. Rhombe-kruset er en hyldest til det klassiske stel og en fin nyfortolkning af et populært og velkendt mønster, som er hentet fra Lyngby Porcelæns store designarkiv. Alle dele kan kombineres, farvede og hvide elementer på kryds og tværs, præcis som du ønsker det.

Rhombe-krus har 2 års brudgaranti.

Herringbone er en serie dækkeservietter i GRS-certificeret bomuld, der bygger bro mellem porcelænskulturen og tekstiluniverset og hylder tidens farve trend. Herringbone, kendt som sildeben, er en ultimativ mønsterklassiker berømt for sin karakteristiske struktur. Her får stram geometri et organisk udtryk og dermed har forårets nye dækkeservietter flere krydsreferencer til Rhombe Color stellet, der ligesom Herringbone også findes i en palet af pasteller og nordiske nuancer, som lader det diskrete mønster træde frem af de farvemættede flader.

De nye dækkeservietter kan bruges til både det klassiske hvide Rhombe stel og til Rhombe Color, og gør det muligt at skabe en varm og personlig borddækning. Ved brug af genbrugsbomuld skånes miljøet og belaster ikke klodens naturressourcer på samme måde som ved brug af nyt bomuld. Der kan forekomme breddeforskel mellem de forskellige farveversioner på grund af den produktionsproces, som genbrugsgarn gennemgår. Dette skal ikke ses som en fejl, men som en del af den mere bæredygtige produktion, som gør hvert eneste stykke tekstil til et unika.

Produktspecifikationer:
Farve, krus: Rosa, sand, blå, grøn
Størrelse, krus: H: 10,5 cm x Ø8,5cm. 0,33L
Materiale, krus: Porcelæn


Gaven indeholder:
4 stk. Lyngby Porcelæn Rhompe color Krus, 33cl

Newsletter

text_newsletter2