Kreafunk aTUNE CARE DAB+ radio og bluetooth højtaler

400.00 DKK

  • Price Category: 400 DKK
  • MRSP: 1,099.00 DKK

aTUNE er Kreafunks nye og forbedrede DAB+ radio. Den transmitterer både FM og DAB+, samtidig med at den er en Bluetooth højtaler, så du har alle de forskellige afspilningsmuligheder til rådighed.

Oven i det har den også en indbygget alarmfunktion og et smukt, elegant design, som gør, at den passer perfekt ind i dit hjem.

Højtaleren har 15 timers afspilningstid ved 50% volume og en opladetid på 3-4 timer.

Støv- og vandafvisende (IP44).

Opladerkabel med USB til USC C medfølger.

Via CARE-sortimentet støtter Kreafunk velgørende formål, der arbejder for at gøre verden til et bedre sted. Det gør de med to kroner per solgte CARE produkt i 2021. At støtte et velgørende formål går godt i spænd med CARE produkterne og et langsigtet mål om at nedbringe mængden af plastik i alt, hvad vi laver. 

Siden lanceringen af Kreafunk CARE i januar 2020 er der solgt næsten 41.000 produkter fra CARE-kollektionen. Det betyder, at 90.778DKK går direkte til velgørende formål.
For 2020 har Kreafunk valgt at donere til The Ocean Cleanup, som har en mission om at udvikle avancerede teknologier til at befri verdenshavene for plast.

Derudover har Kreafunk indgået samarbejde med den danske tekstilvirksomhed Gabriel. De har leveret tekstilfronten af genbrugspolyester til både aTUNE, aGO, aJAZZ og aCAPPELLA.
Polyesteren er for resten lavet af 98% plastikflasker.

For at gøre det hele endnu bedre: Hvert CARE produkt leveres i en trækasse, som er FSC (Forest Stewardship Council) certificieret (FSC N003167).
Certificeringen garanterer bl.a., at træet er ansvarligt håndteret og fældet med omtanke for miljøet. 


Produktspecifikationer:
Størrelse: H: 10,9 cm x B: 19,5 cm x D: 7 cm


Gaven indeholder:

1 stk. Kreafunk aTUNE CARE Bluetooth højtaler

Newsletter

text_newsletter2