Kreafunk aBEAN CARE in-ear høretelefoner

250.00 DKK

  • MRSP: 549.00 DKK

Engang for længe siden var det Hans, der kravlede til himmels på de magiske bønner, mødte kæmpen og befriede den gyldne harpe. Med Kreafunk aBEAN er magien heller ikke til at tage fejl af. 

Du får mere end blot et par in-ear høretelefoner med formidabel lyd. Du får også et matchende etui, der kan genoplades trådløst. 

Så, slå dig endelig løs, aBEAN er designet til at komplementere din stil, og ikke mindst pifte ethvert outfit op.

Når du har modtaget dine splinternye aBEAN høretelefoner, så husk endelig at fjerne plastikken fra bagsiden. 

Når du har gjort det, så læg de to ørestykker tilbage i etuiet. Du vil se dem blinke - det er nu det sjove begynder. Connect dem til din telefon og afspil alt det musik du drømmer om. 

8-10 timers spilletid ved 50% lydstyrke og 1,5 time opladningstid.

Støv- og vandafvisende (IP44).

Via CARE-sortimentet støtter Kreafunk velgørende formål, der arbejder for at gøre verden til et bedre sted. Det gør de med to kroner per solgte CARE produkt i 2021. At støtte et velgørende formål går godt i spænd med CARE produkterne og et langsigtet mål om at nedbringe mængden af plastik i alt, hvad vi laver. 

Siden lanceringen af Kreafunk CARE i januar 2020 er der solgt næsten 41.000 produkter fra CARE-kollektionen. Det betyder, at 90.778DKK går direkte til velgørende formål.
For 2020 har Kreafunk valgt at donere til The Ocean Cleanup, som har en mission om at udvikle avancerede teknologier til at befri verdenshavene for plast.

Derudover har Kreafunk indgået samarbejde med den danske tekstilvirksomhed Gabriel. De har leveret tekstilfronten af genbrugspolyester til både aTUNE, aGO, aJAZZ og aCAPPELLA.
Polyesteren er for resten lavet af 98% plastikflasker.

For at gøre det hele endnu bedre: Hvert CARE produkt leveres i en trækasse, som er FSC (Forest Stewardship Council) certificieret (FSC N003167).
Certificeringen garanterer bl.a., at træet er ansvarligt håndteret og fældet med omtanke for miljøet. 


Produkt specifikationer

Bluetooth 5.0
Standbytid: 120 timer
In-ear høretelefonbatteri: 50 mAh
Opladningsetui: 450 mAh
Opladningsetui understøtter trådløs Qi-opladning


Gaven indeholder
1 stk. Kreafunk aBEAN CARE in-ear høretelefoner

Newsletter

text_newsletter2