Kay Bojesen sangfugl Nattergal

560.00 DKK

  • MRSP: 599.95 DKK

Kay Bojesens kor af sangfugle har fået et nyt, bevinget medlem.

Det er ikke hvilken som helst stemme, der nu bidrager til truppen, men en Nattergal, der med sin yndige og smukke klang skaber glæde og begejstring, når den flyver rundt i verden.


Skabt i samarbejde med H.C. Andersen Hus
Nattergalen er skabt i samarbejde med det nye H.C. Andersen Hus, der åbner i sommeren 2021, og er inspireret af den verdensberømte forfatters kunsteventyr om den lille fugl med den store stemme.

Kay Bojesen tog altid udgangspunkt i børnenes verden, når han designede, og Nattergalens eventyrlige væsen er helt i tråd med Kay Bojesens ånd og den historiefortælling han formåede at skabe, når han designede sine enkle og fantasifulde figurer i træ.


Nattergal
Med sit underfundige blik og sin charmerende personlighed indtager Nattergalen naturligt scenen.

Fuglen er drejet i FSC-certificeret bøgetræ og malet i hånden i farverne grå, olivengrøn og gul inspireret af den kinesiske nattergals smukke fjerpragt.

Nattergalen er udført i den høje håndværksmæssige kvalitet, der kendetegner træfigurerne fra Kay Bojesen, for kun det bedste er godt nok, når den originale, danske designarv skal fornyes og bevares.

I eventyret fortryllede Nattergalen kejseren med sin smukke sang. Mon ikke også den nye sangfugl vil fortrylle små og store fans af Kay Bojesen og H.C. Andersen?


Produktspecifikationer
FSC-certificeret bøgetræ
Håndmalet
Højde: 15 cm


Gaven indeholder
1 stk. Kay Bojesen sangfugl Nattergal

Newsletter

text_newsletter2