Kay Bojesen mini abe

400.00 DKK

  • MRSP: 599.95 DKK

Kay Bojesen udvider familien, og nu findes den kendte Kay Bojesen-abe, der første gang blev produceret i 1951, også i ministørrelse på 10 cm.

Teak / limba
Aben er fremstillet i plantage teaktræ og i limbatræ, og trods sin størrelse har den lille abe selvfølgelig lige så meget karisma og charme som de ældre Kay Bojesen-aber i søskendeflokken.

Da teak træet er plantageteak, kan der forekomme mørke pletter og striber, som med tiden vil mindskes, grundet lys og luft.

Derfor vil der være forskelle i træet fra abe til abe, der gør hver eneste abe helt unik.


Mørk bejdset eg
Byd velkommen til en helt ny abe i Kay Bojesens designunivers: den elegante og grafiske miniabe i mørkbejdset egetræ.

Den unikke håndværksfinish, der kendetegner Kay Bojesens produkter, er tydelig i den nye miniabe, hvor træet spiller hovedrollen og er behandlet med nænsomhed og respekt. Det kræver stor omhyggelighed og erfaring, når abens små dele skal bejdses, og der ligger mange timers håndværk i hver enkelt lille abe.

Den bejdsede overflade giver træet en dybsort overflade med glød, varme og liv, og de imponerende håndværksdetaljer skaber sammen med den mørke farve et eksklusivt udtryk. Den nye, stilfulde abe er den perfekte gave til designelskeren. Eller til ham eller hende, der slet ikke kan få nok af Kay Bojesens aber. Uanset hvor aben flytter ind, vil den skabe smil og stil med sin finurlige fremtoning og sit elegante udseende.


Produktspecifikationer:
Farve: Teak og limba / Mørk bejdset eg
Størrelse: B: 10 cm x H: 9,5 cm x D: 4 cm
Materiale: Olieret teak og olieret limba / Bejdset eg, ubehandlet eg


Gaven indeholder:
1 stk. Kay Bojesen mini abe i valgfri farve

Newsletter

text_newsletter2