Kähler Urbania lyshuse

  • Price Category: 400 DKK
  • MRSP: 679.00 DKK

Urbania er en smuk og moderne serie fra Kähler, hvor et stringent udtryk bliver blandet med de varme fornemmelser fra fyrfarslyset. De betagende miniature-lyshuse i hvid fajance fra Urbania-serien er designet af Mette Bache og Barbara Bendix Becker med et spændende og nærmest pixeleret udtryk. Hver enkelt vindue er udskåret i hånden, og det gør alle Urbania-lyshusene helt unikke. Lyshuset Glassalen skal illustrere Tivoli´s karakteristiske glassal og forhandles eksklusivt hos os i et begrænset antal.

Tivolis hovedindgang blev indviet i 1890 og bygget af arkitekterne Richardt Bergmann og Emil Blichfeldt. De keramiske lyshuse afspejler en moderne fortolkning af byrummet gennem et elegant og eksklusivt udtryk og er klassisk keramik i et smukt og nordisk design.

Lyshusene er præget af stramme silhuetter, der skaber plads til kreativitet i designet af hvert enkelt vindue, der alle er udskåret i hånden, og forener Kählers unikke kulturarv med moderne kvalitetskeramik. Tivoli lyshus måler 18 cm i sin højde og er perfekt i vindueskarmen.


Produkt specifikationer:
Farve: Hvid
Materiale: Keramik
Størrelse, Glassalen: B: 12 cm x H: 14,5 cm x D: 12 cm
Størrelse, Tivoli: B: 11 cm x H: 18,5 cm x D: 8,5 cm


Gaven indeholder:
1 stk. Kähler Urbania lyshus Glassalen
1 stk. Kähler Urbania lyshus Tivoli

Newsletter

text_newsletter2