Eva Solo Legio Nova dyb tallerken, 8 stk.

400.00 DKK

  • MRSP: 960.00 DKK

Legio Nova tallerkner er robuste nok til hverdagsbrug og tåler naturligvis at blive vasket i opvaskemaskinen igen og igen. De raffinerede riller der elegant indrammer maden og den blanke glaserede overflade gør også Legio Nova til et stel der kan tages frem når der er gæster og ved festlige lejligheder hvor der skal gøres noget ekstra ud af bordet. 


10 ÅRS PORCELÆNSGARANTI
Legio Nova er porcelæn af høj kvalitet, der både tåler ovn, mikroovn og fryser og der er 10 års porcelænsgaranti på alle dele i stellet. Så skulle det ske, at din tallerken knækker eller glasuren krakelerer ved normal hverdagsbrug, så får du bare en ny eller tilsvarende.


FRA OLE PALSBY TIL DET DANSKE KOKKELANDSHOLD
Designet af Legio Nova bygger på Legio stellet der blev introduceret i samarbejde med designeren Ole Palsby i slutningen af 90’erne. Hvor Legio er minimalistisk designet er tallerkner fra Legio Nova mere raffineret og detaljeret og er udviklet i samarbejde med Det Danske Kokkelandshold.

I designprocessen er der fundet inspiration i at se deres madkunst, og den omhu de lægger i deres håndværk. Derfor indrammes tallerkenens midte af elegante riller der fremhæver anretningen. De to stel klæder hinanden og kan med fordel kombineres, da rillerne i Legio Nova danner en smuk kontrast til det helt glatte Legio.


Produktspecifikationer:

Materiale: Porcelæn
Mål: Ø: 22 cm


Gaven indeholder:
8 stk. Eva Solo Legio Nova dyb tallerken

Newsletter

text_newsletter2